Spicy Kimchi-Hae Bee Sambal Pork & Kale Stir-Fry

두 번째 투여 예방 접종이 조금 무서워요. 첫 번째 투여 후에 심한 부작용 때문에 3 주 동안 침대에서 쉬어야했어요. 너무 이상해! 😕😕😕
 
처음에는 왼쪽 팔 (주사가 있던 곳) 만 아팠어요. 그러면 2 일 후 아픔이 없어졌어요. 그지만 6 일 후 나는 아찔해서 균형을 유지할 수 없었어요. 똑바로 서있을 수 없었기 때문에 항상 침대에 있어야했어요 😵 너무 어려웠어. 너무 힘들었어! 😰😓

그래서 운동을 할 수 없지만 많이 먹어서 뚱뚱해 😩😩

남편도 이상한 부작용이있었어요. 그의 얼굴 왼쪽이 부어서 너무 부끄러워서 누구보고 싶지 않았어요. 너무 웃기고 재밌었어요 😂😂😂😂 솔직히 얼굴이 괜찮아 보인다고 생각 했어요. 글쎄요 남편은 많은 한국 남자처럼 😎 너무너무 헛되다.

그래도 부작용이 있어도 코로나에 걸리기보다는 접종을하겠어요 😊😇
 
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I love this super speedy stir-fry that comes together in under half an hour, prep-time included. A word of caution though: this is eye-wateringly spicy. The spice-loving, chile padi-eating Husband loves it, but my easily-irritated bowels meant that I spent the better part of the next six hours glued to the toilet bowl.
 
 
Ingredients (feeds 2):
 
200gm kimchi, chopped to 1" squares
250 gm kale, shorn roughly
200gm kurobuta pork shabu-shabu, sliced to 1" squares
3-4 tbsp hae bee hiam sambal
1 cup mint leaves
handful of sesame seeds for garnishing
 
Directions:
 
1) Fry kimchi, until it's less watery and a little "toasty", about 7-8 minutes on medium-high heat.

2) Add 3-4 heaping tablespoons of hae bee sambal, toss and mix.

3) Add pork, toss until cooked through.

4) Add kale, toss until wilted.

5) Serve with mint and lashings of sesame seeds.


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