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Showing posts from July, 2021

Gather

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너무 미쳤어 한달 반이 지났는데 아직도 부작용이 있어요 😭. 나는 충분했다 내 생활고 건강이 나빠졌고 침대에서 모든 휴가를 낭비 되었어. 연차 휴가 동안 하고 싶은 일이 많았는데 부작용 때문에 아무것도 하지 않았어.  다행히도 많은 인터넷 연구를 한 남편 덕분에, 내여보, 많은 사람들이 같은 부작용을 있는 것을 발견했어요. 나는 안심이되었어. 내 현기증이 심각한 것 같아서 걱정이 됐어. 어머니는 내 나이 때 암종으로 돌아가셨어.  그래서 인터넷에 따르면 나는 비타민 C를 많이 먹어야 해. 부작용은 비타민 C를 많이 먹으면 일주일 후에 좋 절 거예요. 나는 지금 치료를 하고 있고 부작용이 잘 됐으면 좋겠어. 화이팅!   ================   Mask-wearing may be a slight hindrance (or to some, a torture device imposing on civil liberties tantamount to a war crime) but I love how mask-wearing has granted me a sense of anonymity. Not that I'm ever in danger of getting mobbed, but it's refreshing to go out in public without having to acknowledge any acquaintances on the street (I don't know about you, but I reallyyy detest small talk 😖). And, this may be entirely psychological, as I've also noticed that mask-wearing has seemed to make people less inclined to approach one another (although the introvert in me loves that hah). But, the biggest upsid

Bar Cicheti

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Il š'agit incroyable, il a été presque un mois et demi, mais les effets secondaire du vaccin sont encore présents 😰. J'en ai vraiment assez, ils perturbent ma vie et et j'ai perdu mon congé à passer tout le mois de juin au lit! J'avais de grands projets pour mon congé et je voulais poursuivre de certains loisirs et d'accomplir de nombreux projets, mais je n'ai rien fait. Franchement, j'en avais marre. Très heureusement grâce à Mon Mari, mon cher cher bou, qui a fait des recherches (c'est sa façon de résoudre n'importe quoi) et a découvert que mon effet secondaire des vertiges n'est pas aussi rare qu'on le pensait après tout. Apparemment, de nombreuses personnes ont rapporté avoir eu des vertiges après avoir été vaccinées. C'était un soulagement d'apprendre ça, parce que je devenais vraiment inquiet. Je pensais que c'était quelque chose de plus grave: ma mère est mort d'un cancer alors qu'elle avait à peu près mon âge actu

Ssamjang Portobello and Arugula Salad

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나는 퓨전 요리를 너무 좋아해. 나는 요리 할 때 자주 많은 다른 요리를 섞어. 싱가포르에서 자랄 때 많은 다른 요리를 먹었어. 싱가포르의 많은 국가 요리는 퓨전 요리이야. 그래서 퓨전 음식에 익숙해.  요즘은 한국 혼혈인 남편 때문에 내 요리에 한국 식재료를 사용해. 쌈장은 보통 바베큐에 사용한데 나는 쌈장을 현대 샐러드에 사용했어. 양식 아루굴라 샐러드에 중국 울프베리와 일본 아지츠케 계란도 추가했어. 맛있는데 좋아!    이 레시피의 또 다른 좋은 것이 샐러드는 빠르게 만들 수 있서 너무 좋아해.   ======================   This is another interpretation, deconstructed and completely bastardised of course, of kbbq ssam. Ssamjang (transliteration of ssam-sauce) is typically used as a condiment to ssam, but I needed to finish up the tub of ssamjang, which was closing in on its expiry date...and so, I rejigged the ssamjang chicken salad i made a while ago, and substituted chicken with portobello, using ssamjang as the main seasoning for this Meatless Monday dinner. A salad base of fresh arugula lends peppery minty flavours, and the warm salad is finished with a sprinkle of fried garlic chips for fragrance and a mellow bite. Like the rendang-kimchi salad earlier this week, this comes together quickly,